Konsultation

Telefontid til lægerne:
Kl. 8.00-9.00 sidder vi ved hver sin telefon for at drøfte akut sygdom, aftale sygebesøg, give prøvesvar og føre korte samtaler.

Undgå:
Venligst tidsbestilling og fornyelse af fast medicin i tidsrummet kl. 8.00-9.00, det blokerer telefonen for patienter med akut sygdom.

Telefontid til sekretærerne:
Kl. 9.00-12.00 samt fra kl. 13.00-14.00, kan du bestille tid, forny recepter og få svar på prøver.

Kontoret holder frokost mellem kl. 12.00-13.00.

Ved akut opstået sygdom kan der ringes på vores akut nr. 20 94 41 85

Konsultation:
Du skal altid bestille tid til konsultation. Vi har konsultation daglig kl. 9.00-16.00, dog onsdag kl. 9.00-17.00. Vær i god tid med tidsbestilling.

Akuttid:
Tid der gives samme dag og aftales med lægen om morgenen eller med sekretæren i løbet af dagen. Akut konsultation må af hensyn til ventetiden være kort og kun handle om det akutte problem.

Tider:
Der er stor efterspørgsel efter tider. Det er derfor vigtigt at melde afbud, hvis du alligevel ikke kan komme til aftalt tid. Så kan en anden patient få glæde af tiden. Det er også vigtigt at komme til tiden.

Forsinkelser vil kunne forekomme når akutte eller uforudsete problemer opstår.

Sygebesøg:
Sygebesøg aftales med lægen i telefontiden om morgenen. Vi tager på sygebesøg når vi skønner det er nødvendigt. Det vil ofte være hos vores ældre eller meget syge patienter.

Helbredsundersøgelser:
Ved helbredsundersøgelser såsom kørekortsattest når du fylder 70 år, børneundersøgelser, graviditetsundersøgelser, hvor du lang tid i forvejen ved, du skal have en aftale med lægen, bestil tid i god tid, så vil det være lettere for dig at få den aftale du ønsker.